Van vrijstaande zorgwoning tot zorgwoningcomplex, bij Thuis aan huis vindt u zorgwoningen op maat!.

Een zorgunit van Thuis aan Huis is een bad- en/of slaapkamer welke aan de bestaande woning kan worden geplaatst. Doordat deze zorgunits gelijkvloers zijn wordt u niet meer gehinderd door trappen. Alle zorgunits zijn ook rolstoel bestendig gefabriceerd. Vaak is het wenselijk om de uitstraling van de zorgunit aan te passen aan de bestaande bouw, waardoor de unit één geheel wordt met de bestaande woning. De woning is zo gemaakt dat deze aanpasbaar is aan de toekomstige zorgvraag

Voordelen van een zorgunit aan huis.

 • Volledig naar eigen smaak ontwerpen en inrichten
 • Bouwstijl/uitstraling aanpasbaar op bestaande woning
 • Mogelijkheid voor aanvraag in het kader van WMO
 • Goede isolatiewaarde
 • Hoogwaardige afwerking
 • Korte bouwtijd
Volledige ontzorging

Uitgangspunt in het traject is het ontzorgen van zowel de gemeente als de cliënt.

Snel en adequaat

Zorgunits kunnen vaak binnen enkele weken al geplaatst worden.

Circulair en duurzaam

De zorgunits worden (soms met aanpassingen) opnieuw ingezet na gebruik.

Een groot aanbod zorgwoningen voor verhuur en verkoop op 4.500 m2 productiefaciliteit

Bekijk alle projecten

Zorgunit kopen of huren.

Bij een zorgunit wordt soms nog gedacht aan een tochtige aanbouw, waarvan het ontwerp niet overeenkomt met de bestaande woning. Niets is echter minder waar, want de zorgunits van Thuis aan Huis zijn ruim opgezet, goed geïsoleerd en zeer modern afgewerkt. Bovendien kunnen de maatwerk zorgunits van Thuis aan Huis uitgerust worden met de modernste apparatuur en accessoires zoals een tillift, instapbad, beugels en valsignalering. Standaard zijn zorgunits voorzien van extra brede doorgangen geschikt voor rolstoelen en rollators. Hierdoor voldoet een zorgwoning van Thuis aan Huis altijd aan de complete  zorgwensen van de bewoner(s) 

Onze zorgunits

Onze eigen merk woningen worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten. Hierdoor is het mogelijk een op-maat-gemaakte woning te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Direct leverbaar
ZU-MW
Zorgunit / WMO-unit op maat

Zorgunit op maat gemaakt

Meer informatie
ZU21
Zorgunit 21m2 / WMO 2-Persoons

Zorgunit 21m2

 • 6 x 3,5 meter
 • Oppervlakte: 21m2
Meer informatie
ZU245
Zorgunit 24,5m2 / WMO 2-Persoons

Zorgunit 24,5m2

 • 7 x 3,5 meter
 • Oppervlakte: 24.5m2
Meer informatie
ZU09
Zorgunit 9m2 / WMO-unit sanitair

Zorgunit 9m2

 • 3 x 3 meter
 • Oppervlakte: 9m2
Meer informatie
ZU18
Zorgunit 18m2 / WMO 1-Persoons

Zorgunit 18m2

 • 6 x 3 meter
 • Oppervlakte: 18m2
Meer informatie

WMO Zorgunits: zorgunit op maat.

De WMO, oftewel Wet Maatschappelijke Ondersteuning regelt dat mensen met een beperking ondersteuning kunnen krijgen. Door middel van de WMO kan uw gemeente u ondersteunen op het gebied van wonen, het huishouden, activiteiten en meer. Mantelzorg is hier een belangrijk aspect van, daarom zijn onze zorgunits uitermate geschikt. Met een WMO unit laat u een zorgunit aan huis plaatsen waardoor u de zorgbehoevende de zorg kan bieden die hij of zij nodig heeft.

Heeft u andere wensen? Wij helpen je graag.

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? We gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen

Standaard zorgunits en zorgunits op maat.

Een aangebouwde zorgunit bevat normaliter standaard een slaapkamer en sanitaire ruimte. Door middel van een koppelelement wordt de zorgwoning aan de bestaande woning vastgemaakt. Deze units worden ook wel WMO-units genoemd en zijn bijzonder duurzaam, efficiënt en snel te plaatsen. Is deze zorgwoning niet meer nodig, dan kan deze ook weer makkelijk verwijderd worden. Heeft u aanvullende wensen voor uw zorgunit? Dan is het ook mogelijk om een zorgunit op maat te laten maken. Geef uw wensen aan ons door, dan regelen wij de rest!

Zorgunit voor in de tuin huren.

Wilt u een zorgunit voor in de tuin huren? U kunt dan kiezen uit kortlopende en langlopende huurcontracten. Wilt u een langere periode (meer dan 3 jaar) huren, dan is maatwerk vaak ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan voor WMO.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  Velden met een * zijn verplichte velden.
  Op donderdag 16 december hebben wij in de gemeente Roosendaal een luxe mantelzorgwoning geplaatst. Deze plaatsing was spectaculair te noemen door het specifieke kraan/-hijswerk wat hier is uitgevoerd.
  Thuis aan Huis, Spectaculaire plaatsing
  In februari 2020 heeft Thuis aan Huis deze prachtige mantelzorgwoning mogen plaatsen in Roosendaal. De mantelzorgwoning heeft een oppervlakte van om en nabij de 100m2 en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een ruime woonkamer, keuken, badkamer en dubbele slaapkamers.
  Mantelzorgwoning, Roosendaal