Uw zorgwoning op maat..

Maatwerk voor elk budget.

1. Inventarisatie en advies.

Na oriëntatie van de mogelijkheden op de website kunt u contact met ons opnemen. In dit eerste contact worden uw belangrijkste wensen en eisen in kaart gebracht door één van onze adviseurs.

2. Ontwerp.

Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een afspraak ingepland bij Thuis aan Huis of op locatie bij u thuis. Tijdens deze afspraak worden alle opties/keuzes besproken en is de informatie voor een eerste ontwerp compleet.

3. Offerte.

Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, heeft u de mogelijkheid om diverse zorgwoningen te bezichtigen en te beleven. U kunt alvast ervaren hoe een zorgwoning voelt en erachter komen wat uw voorkeur heeft.

Vervolgens kunt u in de “Experience Room” alle opties bekijken en uw materialen uitzoeken voor het creëren van een nieuwe droomwoning. Op basis van uw keuzes maken wij een complete offerte, die u op een rustig moment thuis kunt doornemen.

4. Productie.

Bij akkoord wordt de productie van de woning ingepland en worden voorbereid voor productie. Ook wordt eventueel de vergunning aangevraagd bij de gemeente.

U blijft uiteraard betrokken bij het productieproces. Zo bent u van harte welkom om te komen kijken en delen we ook regelmatig beeldmateriaal. Wanneer de woning bijna gereed is zullen de voorbereidende werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd (grondwerk en fundatie, nutsvoorzieningen, hulpmiddelen voor transport).

5. Oplevering.

Wanneer uw woning wordt geplaatst leggen de monteurs uit waar ze aan werken en helpen u met de laatste vragen en/of aanpassingen. Enkele weken nadat u in de woning bent getrokken komt de adviseur langs om het project te bespreken, en u nog te helpen met eventuele vragen. Hiermee is de oplevering voltooid.

Ook na de oplevering is Thuis aan Huis het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de woning. Het onderhoud wordt door ons uitgevoerd, en wanneer de woning niet meer nodig is zullen wij indien gewenst de woning retour halen, terugkopen of optreden als makelaar.

Uw specialist in zorgwoningen.

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? We gaan graag met u in gesprek!

Informatie aanvragen