Thuis aan huis ontzorgt u volledig.

Van startaanvraag tot sleutelklaar opleveren

Samen de juiste keuzes maken.

De aanschaf van een zorgwoning is een grote beslissing. Voor u als bewoner of als mantelzorger is het belangrijk de juiste hulp en ondersteuning te krijgen in het maken van deze beslissing. Daarvoor bent u bij Thuis aan Huis aan het juiste adres.

Om het proces voor u zo makkelijk mogelijk te maken denken we graag met u mee; niet alleen in de uw wensen en behoeften voor de bouw of verkoop van een woning, maar ook al bij de start van een aanvraag.

Van vergunning tot nieuwe woning.

Voor het kiezen van de best passende woning, bieden we ook de optie voor ondersteuning bij het aanvragen van de juiste vergunningen, indien nodig. Daarnaast komen we ook graag bij u op locatie langs om een locatie check uit te voeren, en op basis hiervan een gedegen advies te geven met betrekking tot de indeling van de woning en gaan we samen aan de slag met het ontwerp van uw nieuwe woning.

Ook als de mantelzorgwoning weggehaald dient te worden kunt u onze hulp inschakelen. Wij kunnen de woning van u overnemen, of fungeren als onafhankelijke makelaar bij de verkoop van uw woning.

Service in iedere fase.

Kortom, voor Thuis aan Huis staat ontzorgen voor het leveren van kwaliteitsservice in iedere fase van uw woningaanschaf. Als specialist in zorg gerelateerde bouw met meer dan 30 jaar ervaring, vinden we altijd een passende oplossing en zorgen we ervoor dat uw nieuwe woning een thuis wordt.

Een groot aantal zorgunits voor verhuur en verkoop op 4.500 m2 terrein

Uw specialist in zorgwoningen.

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? We gaan graag met u in gesprek!

Informatie aanvragen