Woonzorgcomplex.

Een woonzorgcomplex is de ideale oplossing voor ouderen of zorgbehoevenden die niet meer geheel zelfstandig kunnen of willen wonen. Doordat de woningen zijn gekoppeld aan een complex kunnen de bewoners er veilig en zelfstandig wonen met voldoende sociale contacten, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Een woonzorgcomplex is tevens voorzien van diverse faciliteiten en zodat het de bewoners aan niks ontbreekt!

Woonzorgcomplex kopen .

Kiest u er voor om een woonzorgcomplex kopen bij Thuis aan Huis, dan kiest u voor een woning met meer dan voldoende faciliteiten en voorzieningen voor de bewoners. Zo is er een gemeenschappelijke ruimte, zijn er basisvoorzieningen en alarmeringsmogelijkheden aanwezig en meestal ligt het complex nabij een winkelcentrum.  Wanneer u kiest om een woonzorgcomplex te kopen, wordt dit uitvoerig met u doorgenomen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarnaast begeleidt Thuis aan Huis dit traject volledig: 

  • Persoonlijk advies op basis van zorgvraag van cliënten
  • Complexen voorzien van moderne en huiselijke afwerking
  • Ook geschikt volgens Belgische wet- en regelgeving

Daarnaast kunt u bij ons een woonzorgcomplex kopen voor een scherpe prijs. Genoeg redenen dus om een woonzorgcomplex te kopen bij Thuis aan Huis!

Bekijk het aanbod
Maatwerk voor elk budget

Er wordt altijd gekeken naar de wensen en behoeften, waarop onze modules worden gebaseerd.

Deskundig advies

Als instelling weet u alles van uw bewoners, wij weten alles van de bouw. Samen zorgen we voor een passende oplossing.

Persoonlijke begeleiding

Samen met onze adviseur wordt er gekeken naar de zorgvraag van cliënten en de best passende oplossing.

Een groot aanbod zorgwoningen voor verhuur en verkoop op 4.500 m2 productiefaciliteit

Bekijk alle projecten

Woonzorgcomplex huren.

Een woonzorgcomplex huren bij Thuis aan Huis behoort ook tot de mogenlijkheden!

We verzorgen een wooncomplex met meer dan voldoende faciliteiten en voorzieningen voor de bewoners. Zo is er een gemeenschappelijke ruimte, zijn er basisvoorzieningen en alarmeringsmogelijkheden aanwezig en meestal ligt het complex nabij een winkelcentrum. Wanneer u kiest om een woonzorgcomplex te huren, dan begeleiden we u van A tot Z bij dit proces. Een woonzorgcomplex huren bij Thuis aan Huis is altijd een goede keus als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partij. 

Onze woonzorgcomplexen

Woonzorgcomplexen worden altijd op maat gemaakt. Met keuze uit 4 verschillende woningtypen, kunt u makkelijk de best passende samenstelling kiezen. Deze woningtypen kunnen vervolgens aangepast worden aan de zorgbehoefte van de cliënten.

Een woonzorgcomplex op maat laten bouwen door Thuis aan Huis? Neem contact met ons op!.

Heeft interesse en wilt u een woonzorgcomplex laten bouwen? Neem contact op met Thuis aan Huis voor een offerte op maat en een bezoek aan ons demopark! Zo weet u precies hoe een woonzorgcomplex eruit komt te zien en kunnen we u direct helpen bij de aankoop, de huur of bij andere vragen over een woonzorgcomplex.

Heeft u andere wensen? Wij helpen je graag..

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? We gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen
Op donderdag 16 december hebben wij in de gemeente Roosendaal een luxe mantelzorgwoning geplaatst. Deze plaatsing was spectaculair te noemen door het specifieke kraan/-hijswerk wat hier is uitgevoerd.
Thuis aan Huis, Spectaculaire plaatsing
In februari 2020 heeft Thuis aan Huis deze prachtige mantelzorgwoning mogen plaatsen in Roosendaal. De mantelzorgwoning heeft een oppervlakte van om en nabij de 100m2 en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een ruime woonkamer, keuken, badkamer en dubbele slaapkamers.
Mantelzorgwoning, Roosendaal