Mantelzorgwoning kopen.

Een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis is een complete, zelfstandige woning die tijdelijk naast een ander huis wordt geplaatst. Het gebruik van eigentijdse en duurzame materialen draagt bij aan het wooncomfort en de gewenste uitstraling. De woning is zo gemaakt dat, aanpassingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden bij toegenomen zorgvraag.

Thuis aan huis mantelzorgwoningen

Onze eigen merk chalet mantelzorgwoningen worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten. Hierdoor is het mogelijk een op-maat-gemaakte woning te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer weten over de kosten voor een mantelzorgwoning op maat? Neem contact op!

Direct leverbaar
MZW-40M2
Mantelzorgwoning 40m2

Mantelzorgwoning 40m2

  • 10 x 4 meter
  • Oppervlakte: 40m2
Meer informatie
MZW-90M2
Mantelzorgwoning 90m2

Mantelzorgwoning 90m2

  • 12 x 9 meter
  • Oppervlakte: 90m2
Meer informatie
MZW-MW
Mantelzorgwoning op maat

Mantelzorgwoning op maat

Meer informatie
MZW-72M2
Mantelzorgwoning 72m2

Mantelzorgwoning 72m2

  • 12 x 6 meter
  • Oppervlakte: 72m2
Meer informatie
MZW-54M2
Mantelzorgwoning 54m2

Mantelzorgwoning 54m2

  • 9 x 6 meter
  • Oppervlakte: 54m2
Meer informatie
MZW-36M2
Mantelzorgwoning 36m2

Mantelzorgwoning 36m2

  • 6 x 6 meter
  • Oppervlakte: 36m2
Meer informatie

Voordelen van een mantelzorgwoning kopen: voordelige prijzen!.

Bij Thuis Aan Huis kunt u voor ieder budget een geschikte mantelzorgwoning voor in de tuin vinden. Een mantelzorgwoning plaatsen door ons heeft veel verschillende voordelen. Zo kunnen wij de chalet mantelzorgwoning geheel naar uw eigen smaak voor u ontwerpen, als u kiest voor een mantelzorgwoning op maat. De voorzieningen van de mantelzorgwoning in de tuin worden naar wens toegepast.  Het is mogelijk om de mantelzorg chalet in dezelfde bouwstijl als uw huidige woning te maken. Zo past uw mantelzorgwoning in de tuin altijd bij uw huis – wel zo prettig! Ook kunt u kiezen voor een prefab mantelzorgwoning. Dit is een voordelig, standaard model dat binnen de kortste keren geplaatst is. Een prefab mantelzorgwoning ideaal voor wie geen extra voorzieningen of maten die buiten de standaard vallen wenst.

Bij ons kunt u een mantelzorgwoning kopen of huren tegen scherpe prijzen. Bovendien kunnen we de mantelzorgwoning voor u plaatsen, of het nu gaat om een standaard model of een op maat gemaakt model. Lees hier alles over een chalet als mantelzorgwoning of neem direct contact met ons op voor een mantelzorgwoning in de tuin.

Bekijk het aanbod
Verschillende eigendomsopties

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen zowel te koop als te huur aan.

Comfortabel en compleet

De woningen van Thuis aan Huis worden met grote zorg sleutel klaar opgeleverd.

Langer zelfstandig blijven wonen

Doordat de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis volledig op uw zorgvraag worden samengesteld.

Een groot aanbod zorgwoningen voor verhuur en verkoop op 4.500 m2 productiefaciliteit

Bekijk alle projecten

Mantelzorgwoning huren of kopen via Thuis Aan Huis.

Via Thuis aan Huis kunt u zowel een mantelzorgwoning huren als kopen. U kunt ervan op aan dat Thuis aan Huis u tijdens het hele traject deskundig ondersteunt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zowel een mantelzorgwoning huren als kopen heeft voordelen. Kiest u voor huren, dan kunt u kiezen voor een kort- of lang contract voor uw mantelzorgwoning in de tuin. Kiest u voor kopen, dan kunt u de mantelzorgwoning volledig naar uw wensen laten aanpassen. Aan u de keuze!

Wanneer u kiest voor een mantelzorgunit, dan kunt u onder andere kiezen voor een moderne of luxe mantelzorgwoning; u bepaalt. Daarnaast is het mogelijk om een mobiele mantelzorgwoning te bouwen en plaatsen. Weet u nog niet of u een mantelzorgwoning wilt kopen of huren? Wij helpen u graag met deze beslissing. Ook bij vragen over de kosten van een mantelzorgwoning en over een mantelzorgwoning plaatsen staan we voor u klaar; neemt u gerust contact met ons op.

Overigens kunt u de mantelzorgwoning ook weer verkopen. Thuis Aan Huis kan u hierbij ondersteunen, als u er na een aantal jaren geen gebruik meer van maakt. Bij Thuis Aan Huis heeft u sowieso terugkoopgarantie en daarnaast kunnen wij optreden als bemiddelaar bij verkoop ( makelaar) en de verplaatsing na verkoop voor uw verzorgen. Zo ontzorgen wij u ook na het gebruik van de woning. Kijk ook eens bij mantelzorgwoning voor een impressie van de mogelijkheden.

Mantelzorgwoning laten bouwen en mantelzorgwoning laten plaatsen.

Voorheen had u altijd een omgevingsvergunning nodig om een mantelzorgwoning te bouwen en te plaatsen. Op uw eigen terrein is dit nu niet meer nodig. De regels voor de bouw van een mantelzorgwoning en het plaatsen hiervan zijn vergelijkbaar met de regels voor het bouwen van een tuinhuis of garage. Het is aan te raden om bij uw gemeente na te vragen wat deze regels precies zijn voor een mantelzorgwoning in de tuin, omdat dit per gemeente kan verschillen. Woont u in een monumentaal pand of beschermd stadsgezicht? Dan heeft u mogelijk wel een omgevingsvergunning nodig voor uw mantelzorgwoning in de tuin of een chalet als mantelzorgwoning. Het is wel belangrijk dat u voldoet aan het Bouwbesluit. Hierin staan regels op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Een mantelzorg verklaring is hierbij een vereiste. De regels voor een mantelzorgwoning laten bouwen of een prefab mantelzorgwoning plaatsen zijn hetzelfde. U kunt informatie hierover aanvragen bij uw gemeente als u een mantelzorgwoning wilt plaatsen. Thuis Aan Huis kan u hierbij ondersteunen; het kan lastig zijn om de juiste informatie te vinden om u vergunningsvrij een mantelzorgwoning mag bouwen en plaatsen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over vergunningen voor uw mantelzorgwoning in de tuin / een mantelzorg chalet.

Prefab mantelzorgwoning, mantelzorgwoning 70m2 en prefab mantelzorgwoning 100m2.

Bij Thuis Aan Huis kun je ervoor kiezen om een prefab mantelzorgwoning te laten plaatsen. Een prefab mantelzorgwoning is een standaard unit die al voor gebouwd is. Een standaard mantelzorg chalet is daarom snel te leveren en te plaatsen, omdat er verder niks aan verbouwd hoeft te worden. Een prefab mantelzorgwoning is doorgaans uitgerust met een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en eventueel een slaapkamer. Hij is erop gemaakt om op een prettige en comfortabele manier zorg te verlenen aan de zorgvrager.  Er zijn diverse maten beschikbaar, zo kun je kiezen voor een mantelzorgwoning van 70m2 of voor een prefab mantelzorgwoning van 100m2.  Neem contact met ons op voor het plaatsen van een prefab mantelzorgwoning en geniet snel van je mantelzorg chalet.

Wilt u een mantelzorgwoning in de tuin? Luxe mantelzorgwoning van Thuis Aan Huis.

Bij Thuis Aan Huis heeft u keuze uit diverse soorten mantelzorgwoningen om te huren of te kopen. Zo hebben wij standaard modellen (een prefab mantelzorgwoning), maar kunt u ook kiezen voor een luxe mantelzorgwoning die geheel op maat gemaakt is of een grote mantelzorgwoning. Hierbij houden we rekening met al uw wensen en eisen, zowel met betrekking tot het uiterlijk als de binnenkant van de mantelzorg chalet. Zo past de mantelzorgwoning in uw tuin altijd bij uw huis. U kunt kiezen voor verschillende maten voor uw mantelzorg chalet, zoals een grote mantelzorgwoning of een kleinere mantelzorgunit. Kiest u ervoor om uw mantelzorgwoning te laten bouwen, dan krijgt u altijd een luxe mantelzorgwoning die precies bij uw zorgbehoeften past – wel zo fijn!

Doordat er zo veel mogelijkheden zijn voor een mantelzorgwoning, lopen de prijzen uiteen. We hebben voor iedereen een betaalbare mantelzorgwoning, of u nu op zoek bent naar een prefab mantelzorgwoning, een mantelzorg chalet op maat, een mobiele mantelzorgwoning, een moderne mantelzorgwoning, of een grote of luxe mantelzorgwoning.
Bent u benieuwd naar een luxe mantelzorgwoning van Thuis Aan Huis of de kosten van een dergelijke mantelzorgwoning? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Mantelzorgwoning prijzen: wat kost een mantelzorgwoning?.

Bent u benieuwd naar de kosten van een mantelzorgwoning? Een mantelzorgwoning en de bijbehorende prijzen hangen af van wat voor soort woning u kiest. Kiest u bijvoorbeeld voor een luxe mantelzorgwoning, een grote mantelzorgwoning of een wilt u een mantelzorgwoning geheel op maat laten bouwen, dan zijn de prijzen anders dan bij een prefab mantelzorgwoning. Ook zijn de prijzen van een mantelzorgwoning anders bij huren en kopen. De vraag 'wat kost een mantelzorgwoning?' is daarom niet eenduidig te beantwoorden. Bij Thuis Aan Huis kunt u ervan uitgaan dat u altijd een betaalbare mantelzorgwoning en een moderne mantelzorgwoning krijgt. Bekijk ons aanbod voor een overzicht over mantelzorgwoningen en prijzen of neem contact met ons op als u een mantelzorgwoning wilt laten bouwen en benieuwd bent naar de kosten van een mantelzorgwoning op maat.

Contact opnemen

Luxe mantelzorgwoning in de tuin:.

De woning heeft een zeer luxe afwerking, hoge isolatie en is volledig naar uw wensen aan te passen. De mantelzorgwoning is qua zowel aan de binnen- als buitenkant helemaal aan te passen qua grootte, kleur en afwerkingsniveau. Er zijn verschillende modulaire mantelzorgwoningen verkrijgbaar met elk hun eigen uitstraling en grootte. Zo kunt u o.a. kiezen voor een mantelzorgchalet; een mantelzorgwoning met een chalet(punt) dak. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden of kom ons demopark bezoeken.

Mobiele mantelzorgwoningen .

Met een mobiele mantelzorgwoning brengt Thuis Aan Huis de mantelzorger en de zorgbehoevende dichter bij elkaar. De verplaatsbare mantelzorgwoning wordt op het terrein van de mantelzorger geplaatst, waardoor de zorgbehoevende zijn privacy behoudt en tegelijkertijd dichtbij de mantelzorger kan wonen. Dit is een moderne  en luxe mantelzorgwoning en kan zowel als een grote als kleine mantelzorgwoning geplaatst worden. Heeft u interesse om een mantelzorgwoning te laten plaatsen? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden; we helpen u graag bij het besluit of u een mantelzorgunit moet kopen of huren en informeren u met plezier over de prijzen en kosten van een mantelzorgwoning.