Mantelzorgwoning kopen.

Een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis is een complete, zelfstandige woning die tijdelijk naast een ander huis wordt geplaatst. Het gebruik van eigentijdse en duurzame materialen draagt bij aan het wooncomfort en de gewenste uitstraling. De woning is zo gemaakt dat, aanpassingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden bij toegenomen zorgvraag.

Voordelen van een mantelzorgwoning kopen: voordelige prijzen!.

 • De mantelzorgwoning is volledig naar eigen smaak te ontwerpen en in te richten
 • Zorgvoorzieningen worden naar wens toegepast
 • Zelfde bouwstijl mogelijk als huidige woning
 • U kunt een kant-en-klare zorgwoning kiezen of er één op maat laten maken
 • Bij Thuis Aan Huis kunt u een mantelzorgwoning kopen of huren tegen scherpe prijzen
Bekijk het aanbod
Verschillende eigendomsopties

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen zowel te koop als te huur aan.

Comfortabel en compleet

De woningen van Thuis aan Huis worden met grote zorg sleutel klaar opgeleverd.

Langer zelfstandig blijven wonen

Doordat de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis volledig op uw zorgvraag worden samengesteld.

Een groot aanbod zorgwoningen voor verhuur en verkoop op 4.500 m2 productiefaciliteit

Bekijk alle projecten

Mantelzorgwoning huren of kopen via Thuis Aan Huis.

Via Thuis aan Huis kunt u zowel een mantelzorgwoning huren als kopen. U kunt ervan op aan dat Thuis aan Huis u tijdens het hele traject deskundig ondersteunt, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zowel een mantelzorgwoning huren als kopen heeft voordelen. Kiest u voor huren, dan kunt u kiezen voor een kort- of lang contract. Kiest u voor kopen, dan kunt u de mantelzorgwoning volledig naar uw wensen laten aanpassen. Aan u de keuze! Wanneer u kiest voor een mantelzorgunit, dan kunt u onder andere kiezen voor een moderne of luxe mantelzorgwoning; nu bepaalt. Daarnaast is het mogelijk om een mobiele mantelzorgwoning te bouwen en plaatsen. Weet u nog niet of u een mantelzorgwoning wilt kopen of huren? Wij helpen u graag met deze beslissing. Ook bij vragen over de kosten van een mantelzorgwoning staan we voor u klaar; neemt u gerust contact met ons op.

Overigens kunt u de mantelzorgwoning ook weer verkopen. Thuis Aan Huis kan u hierbij ondersteunen, als u er na een aantal jaren geen gebruik meer van maakt. Bij Thuis Aan Huis heeft u sowieso terugkoopgarantie en daarnaast kunnen wij optreden als bemiddelaar bij verkoop ( makelaar) en de verplaatsing na verkoop voor uw verzorgen. Zo ontzorgen wij u ook na het gebruik van de woning. Kijk ook eens bij mantelzorgwoning voor een impressie van de mogelijkheden.

Thuis aan huis mantelzorgwoningen

Onze eigen merk woningen worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten. Hierdoor is het mogelijk een op-maat-gemaakte woning te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Direct leverbaar
MZW-40M2
Mantelzorgwoning 40m2

Mantelzorgwoning 40m2

 • 10 x 4 meter
 • Oppervlakte: 40m2
Meer informatie
MZW-90M2
Mantelzorgwoning 90m2

Mantelzorgwoning 90m2

 • 12 x 9 meter
 • Oppervlakte: 90m2
Meer informatie
MZW-MW
Mantelzorgwoning op maat

Mantelzorgwoning op maat

Meer informatie
MZW-72M2
Mantelzorgwoning 72m2

Mantelzorgwoning 72m2

 • 12 x 6 meter
 • Oppervlakte: 72m2
Meer informatie
MZW-54M2
Mantelzorgwoning 54m2

Mantelzorgwoning 54m2

 • 9 x 6 meter
 • Oppervlakte: 54m2
Meer informatie
MZW-36M2
Mantelzorgwoning 36m2

Mantelzorgwoning 36m2

 • 6 x 6 meter
 • Oppervlakte: 36m2
Meer informatie

Basic line mantelzorgwoningen

Deze voordeligere woningen zijn van alle gemakken voorzien. Het kiezen van opties is bij deze woningen niet mogelijk.

Direct leverbaar
CBL-72M2
Basis mantelzorgwoning 72m2

Voordelige mantelzorgwoning ca. 72m2

 • 12 x 6 meter
 • Oppervlakte: 72m2
Meer informatie
CBL-60M2
Basis mantelzorgwoning 60m2

Voordelige mantelzorgwoning ca. 60m2

 • 10 x 6 meter
 • Oppervlakte: 60m2
Meer informatie

Mantelzorgwoning laten bouwen, waar moet u op letten?.

Voorheen had u altijd een omgevingsvergunning nodig om een mantelzorgwoning te bouwen, op uw eigen terrein is dit nu niet meer nodig. De regels voor de bouw van een mantelzorgwoning zijn vergelijkbaar met de regels voor het bouwen van een tuinhuis of garage. Het is aan te raden om bij uw gemeente na te vragen wat deze regels precies zijn, omdat dit per gemeente kan verschillen. Woont u in een monumentaal pand of rijksbeschermd stadsgezicht? Dan heeft u mogelijk wel een omgevingsvergunning nodig voor uw mantelzorgwoning. Het is wel belangrijk dat u voldoet aan het Bouwbesluit. Hierin staan regels op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Een mantelzorg verklaring is hierbij een vereiste. U kunt informatie hierover aanvragen bij uw gemeente. Thuis Aan Huis kan u hierbij ondersteunen; het kan lastig zijn om de juiste informatie te vinden om u vergunningsvrij een mantelzorgwoning mag bouwen en plaatsen. 

Prefab mantelzorgwoning, mantelzorgwoning 70m2 en 100m2.

Bij Thuis Aan Huis kun je ervoor kiezen om een prefab mantelzorgwoning te laten plaatsen. Een prefab mantelzorgwoning is een standaard unit die al voor gebouwd is. Een prefab mantelzorgwoning is daarom snel te leveren en te plaatsen, omdat er verder niks aan verbouwd hoeft te worden. Een prefab mantelzorgwoning is doorgaans uitgerust met een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en eventueel een slaapkamer. Hij is erop gemaakt om op een prettige en comfortabele manier zorg te verlenen aan de zorgvrager. 

Er zijn diverse maten beschikbaar, zo kun je kiezen voor een mantelzorgwoning van 70m2 of voor een mantelzorgwoning van 100m2.

Heeft u andere wensen? Wij helpen je graag..

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? We gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen

Luxe mantelzorgwoning in de tuin:.

De woning heeft een zeer luxe afwerking, hoge isolatie en is volledig naar uw wensen aan te passen. De mantelzorgwoning is qua zowel aan de binnen- als buitenkant helemaal aan te passen qua grootte, kleur en afwerkingsniveau. Er zijn verschillende modulaire mantelzorgwoningen verkrijgbaar met elk hun eigen uitstraling en grootte. Zo kunt u o.a. kiezen voor een mantelzorgchalet; een mantelzorgwoning met een chalet(punt) dak. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden of kom ons demopark bezoeken.

Mobiele mantelzorgwoningen .

Met een mobiele mantelzorgwoning brengt Thuis Aan Huis de mantelzorger en de zorgbehoevende dichter bij elkaar. De verplaatsbare mantelzorgwoning wordt op het terrein van de mantelzorger geplaatst, waardoor de zorgbehoevende zijn privacy behoudt en tegelijkertijd dichtbij de mantelzorger kan wonen. Dit is een moderne  en luxe mantelzorgwoning en kan zowel als een grote als kleine mantelzorgwoning geplaatst worden. Heeft u interesse om een mantelzorgwoning te laten plaatsen? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden; we helpen u graag bij het besluit of u een mantelzorgunit moet kopen of huren en informeren u met plezier over de prijzen en kosten van een mantelzorgwoning.

Op donderdag 16 december hebben wij in de gemeente Roosendaal een luxe mantelzorgwoning geplaatst. Deze plaatsing was spectaculair te noemen door het specifieke kraan/-hijswerk wat hier is uitgevoerd.
Thuis aan Huis, Spectaculaire plaatsing
In februari 2020 heeft Thuis aan Huis deze prachtige mantelzorgwoning mogen plaatsen in Roosendaal. De mantelzorgwoning heeft een oppervlakte van om en nabij de 100m2 en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een ruime woonkamer, keuken, badkamer en dubbele slaapkamers.
Mantelzorgwoning, Roosendaal