Mantelzorgwoning kopen.

Een mantelzorgwoning van Thuis aan Huis is een complete, zelfstandige woning die tijdelijk naast een ander huis wordt geplaatst. Het gebruik van eigentijdse en duurzame materialen draagt bij aan het wooncomfort en de gewenste uitstraling. De woning is zo gemaakt dat, aanpassingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden bij toegenomen zorgvraag.

Voordelen van een mantelzorgwoning kopen.

 • Volledig naar eigen smaak ontwerpen en inrichten
 • Zorgvoorzieningen naar wens toegepast
 • Zelfde bouwstijl mogelijk als huidige woning
Bekijk het aanbod
Verschillende eigendomsopties

Thuis aan Huis biedt mantelzorgwoningen zowel te koop als te huur aan.

Comfortabel en compleet

De woningen van Thuis aan Huis worden met grote zorg sleutel klaar opgeleverd.

Langer zelfstandig blijven wonen

Doordat de mantelzorgwoningen van Thuis aan Huis volledig op uw zorgvraag worden samengesteld.

Een groot aanbod zorgwoningen voor verhuur en verkoop op 4.500 m2 productiefaciliteit

Bekijk alle projecten

Mantelzorgwoning huren of kopen via Thuis aan Huis.

Via Thuis aan Huis kunt u zowel een mantelzorgwoning huren als kopen. U kunt ervan op aan dat Thuis aan Huis u tijdens het hele traject deskundig ondersteunt zo komt u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zowel een mantelzorgwoning huren als kopen heeft voordelen. Kiest u voor huren, dan kunt u kiezen voor een kort- of lang contract. Kiest u voor kopen, dan kunt u de mantelzorgwoning volledig naar uw wensen laten aanpassen. Aan u de keuze! Weet u nog niet of u wilt kopen of huren? Wij helpen u graag met deze beslissing. Overigens kunt u de mantelzorgwoning ook weer verkopen. Thuis aan huis kan u hierbij ondersteunen, als u er na een aantal jaren geen gebruik meer van maakt. Bij Thuis aan Huis heeft u sowieso terugkoopgarantie en daarnaast kunnen wij optreden als bemiddelaar bij verkoop ( makelaar) en de verplaatsing na verkoop voor uw verzorgen. Zo ontzorgen wij u ook na het gebruik van de woning. Kijk ook eens bij mantelzorgwoning voor een impressie van de mogelijkheden.

Thuis aan huis

Onze eigen merk woningen worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten. Hierdoor is het mogelijk een op-maat-gemaakte woning te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Direct leverbaar
MZW-40M2
Mantelzorgwoning 40m2

Mantelzorgwoning 40m2

 • 10 x 4 meter
 • Oppervlakte: 40m2
Meer informatie
MZW-90M2
Mantelzorgwoning 90m2

Mantelzorgwoning 90m2

 • 12 x 9 meter
 • Oppervlakte: 90m2
Meer informatie
MZW-MW
Mantelzorgwoning op maat

Mantelzorgwoning op maat

Meer informatie
MZW-72M2
Mantelzorgwoning 72m2

Mantelzorgwoning 72m2

 • 12 x 6 meter
 • Oppervlakte: 72m2
Meer informatie
MZW-54M2
Mantelzorgwoning 54m2

Mantelzorgwoning 54m2

 • 9 x 6 meter
 • Oppervlakte: 54m2
Meer informatie
MZW-36M2
Mantelzorgwoning 36m2

Mantelzorgwoning 36m2

 • 6 x 6 meter
 • Oppervlakte: 36m2
Meer informatie

Luxe line

De woningen die we aanbieden in deze lijn zijn luxe woningen van hoogwaardige kwaliteit.

Direct leverbaar

Basic line

Deze voordeligere woningen zijn van alle gemakken voorzien. Het kiezen van opties is bij deze woningen niet mogelijk.

Direct leverbaar
CBL-60M2
Basis mantelzorgwoning 60m2

Voordelige mantelzorgwoning ca. 60m2

 • 10 x 6 meter
 • Oppervlakte: 60m2
Meer informatie

Mantelzorgwoning bouwen, waar moet u op letten?.

Voorheen had u altijd een omgevingsvergunning nodig om een mantelzorgwoning te bouwen, op uw eigen terrein is dit nu niet meer nodig. De regels voor de bouw van een mantelzorgwoning zijn vergelijkbaar met de regels voor het bouwen van een tuinhuis of garage. Het is aan te raden om bij uw gemeente na te vragen wat deze regels precies zijn, omdat dit per gemeente kan verschillen. Woont u in een monumentaal pand of rijksbeschermd stadsgezicht? Dan heeft u mogelijk wel een omgevingsvergunning nodig voor uw mantelzorgwoning. Het is wel belangrijk dat u voldoet aan het Bouwbesluit. Hierin staan regels op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Een mantelzorg verklaring is hierbij een vereiste. U kunt informatie hierover tevens aanvragen bij uw gemeente. Thuis aan huis kan u hierbij eventueel ondersteunen.

Heeft u andere wensen? Wij helpen je graag..

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen? We gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen

Luxe mantelzorgwoning in de tuin:.

De woning heeft een zeer luxe afwerking, hoge isolatie en is volledig naar uw wensen aan te passen. De mantelzorgwoning is qua zowel aan de binnen- als buitenkant helemaal aan te passen qua grootte, kleur en afwerkingsniveau. Er zijn verschillende modulaire mantelzorgwoningen verkrijgbaar met elk hun eigen uitstraling en grootte. Zo kunt u o.a. kiezen voor een mantelzorgchalet; een mantelzorgwoning met een chalet(punt) dak. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden of kom ons demopark bezoeken.

Mobiele mantelzorgwoningen .

Met een mobiele mantelzorgwoning brengt Thuis aan Huis de mantelzorger en de zorgbehoevende dichter bij elkaar. De verplaatsbare mantelzorgwoning wordt op het terrein van de mantelzorger geplaatst, waardoor de zorgbehoevende zijn privacy behoudt en tegelijkertijd dichtbij de mantelzorger kan wonen. Dit is een moderne mantelzorgwoning en kan zowel als een grote als kleine mantelzorgwoning geplaatst worden. Heeft u interesse in een mantelzorgwoning plaatsen? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Op donderdag 16 december hebben wij in de gemeente Roosendaal een luxe mantelzorgwoning geplaatst. Deze plaatsing was spectaculair te noemen door het specifieke kraan/-hijswerk wat hier is uitgevoerd.
Thuis aan Huis, Spectaculaire plaatsing
In februari 2020 heeft Thuis aan Huis deze prachtige mantelzorgwoning mogen plaatsen in Roosendaal. De mantelzorgwoning heeft een oppervlakte van om en nabij de 100m2 en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een ruime woonkamer, keuken, badkamer en dubbele slaapkamers.
Mantelzorgwoning, Roosendaal